Mücket müsli

Müsli är grymt gott till frukost och dessutom väldigt roligt att göra! Jag brukar bara blanda ihop det jag har hemma - idag blev det bland annat boveteflingor, havregryn, blandade frön och nötter. Smaksätta gör man sedan som man vill, den här varianten blev med rivet apelsinskal, ingefära, kardemumma och äkta vanilpulver, vilket luktade guuuudagott! För att få müslin krispig blandar man 3 delar vätska (juice eller vatten) med 1 del olja och eventuellt en klick honung, som man häller över de torra ingredenserna så att det blir lagom blött. Sedan skjuts in i ugnen på 175 grader i 20-30 minuter och vips har man säkrat frukostlyckan ett tid framöver!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0